64-годишната Пеги Джоунс коси тревата в двора на дома си миналия месец, когато

...
64-годишната Пеги Джоунс коси тревата в двора на дома си миналия месец, когато
Коментари Харесай

Жената, нападната от ястреб и змия едновременно

64-годишната Пеги Джоунс коси тревата в двора на дома си предишния месец, когато се случва нещо извънредно - прелитащ ястреб изпуска змия върху нея, преди да се спусне, с цел да се опита ядосано да си върне храната. Змията се увива към ръката на Пеги и започва да я удря по лицето, до момента в който птицата яростно забива ноктите си надълбоко в плътта й.

Ужасяващото тестване я оставя с порязвания и синини по ръката и лицето. Странният случай се случва на 25 юли в град Силсби, Тексас, покрай границата с Луизиана.

" Докато се пробвах да преметна ръката си и да се измъкна от змията, тя се уви към ръката ми ", споделя тя пред CBS News.  " Змията ме удряше в лицето, удряше очилата ми няколко пъти... Аз се пробвах да я махна от себе си и да я хвърля на земята, а тя ме удряше и удряше и просто продължаваше да виси. "

По време на битката Пеги осъзнава, че би трябвало да е изпусната от преминаваща птица, защото не е стояла под дървета, когато товва се случва. Предположението й бързо се удостоверява, когато ястребът се спуска и се включва в мелето.

" Тогава ястребът се появи тъкмо толкоз бързо, колкото се появи змията ", споделя госпожа Джоунс.
 Снимка 629420

" Ястребът сграбчи змията, която беше увита към ръката ми, и я дръпна, като че ли щеше да я отнесе. И когато го направи, тя още по-силно се вкопчи в ръката ми. Ястребът дърпаше змията и надлежно ръката ми нагоре. "  

Така до момента в който ястребът се бори да в профил змията от тялото на Пеги, започва гневно да я пробожда с острите си нокти неведнъж в опитите си да си върне назад храната. В последна сметка змията е издърпана от ръката й, оставяйки стреснатия й брачен партньор да я закара до болничното заведение.

" Имаше прободни рани, порязвания, ожулвания, драскотини и тежки натъртвания ", споделя тя, добавяйки, че офанзивите на змията върху лицето й са развалили очилата й.
 Снимка 629422

Пеги описва нападението като мощно травматично, добавяйки, че е мислила, че ще почине и има проблеми със съня, откогато това се е случило. Тя обаче признава пред CBS, че живеейки в недодялан Тексас, срещите с дивата природа не са й непознати.

" Всъщност съм виждала по какъв начин ястреб хваща змия. Това е нещо, което вършат, по този начин убиват плячката си ", споделя тя и прибавя, че към този момент ще има едно мислено и ще поглежда към небето, когато е навън. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР